Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

ΕΛΗΞΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Έληξε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος των ενημερώσεων σχετικά με τις δράσεις της ΜΚΟ ΔΑΦΝΗ, το Περιφερειακό Πάρκο, τις Ευρωπαϊκές συμβάσεις περί τοπίων, και τα δημοκρατικά ιδεώδη του τόπου, κάτω από ένα διάφανο και ολοκληρωμένο επίπεδο συζήτησης με κατοίκους και φορείς του νησιού μας.

Συμπερασματικά οι κάτοικοι εξέθεσαν μεγάλα παράπονα από την μέχρι τώρα τακτική της μη ενημέρωσης και τις ύποπτες μεθοδεύσεις της Ευρώπης για  ζητήματα που πατάνε σε απαράδεκτους νόμους και αποφάσεις εκτός συνταγματικού - δημοκρατικού άξονα.

Επεσήμαναν την ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και εμπλοκής τους στις αποφάσεις της πλειοψηφίας και συνεχάρησαν την πρωτοβουλία της Ε.Κ.Α. για την προσφορά στην ενημέρωση και την ενεργοποίηση των πολιτών της Άνδρου.

Ιδιαίτερη σημασία στη βούληση των πολιτών έδειξαν οι 2 από τις 3 υποψηφιότητες κ. Σουσούδης και κ. Καπάκης αφουγκραζόμενοι τη λαϊκή ετυμηγορία της πλειοψηφίας.

Η Ε.Κ.Α. μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των 3 ημερίδων στο νησί, θα εφαρμόσει διαδικτυακά πιλοτικά δημοψηφίσματα  που θα καθορίσουν και τη μελλοντική πορεία του τόπου.

Δεν τελειώσαμε αγαπητοί συμπολίτες, τώρα ξεκινάμε όλοι μαζί να χαράξουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Η Ενωμένη Κοινωνία Άνδρου είμαστε όλοι. Κανένας δεν προεδρεύει της κίνησης, κανένας δεν επιβουλεύεται δόξες και τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου