Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ) Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η Ενωμένη Κοινωνία  Άνδρου καλεί τους δημότες της Άνδρου σε Πανανδριακή διαβούλευση για τα φλέγοντα τοπικά ζητήματα:
"Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας",
"Διαχείρηση Σκουπιδιών και Χωροθέτηση Υγειονομικής Ταφής",
"Δημοτικά Τέλη",
"Τουριστική και Αγροτική Ανάπτυξη".

Η  ενεργή συμμετοχή στα τοπικά ζητήματα δεν αποτελεί προνόμοιο των λίγων, αλλά υποχρέωση του πολίτη στη διαφύλαξη της δημοκρατίας και την εξάλειψη των ιδιωτικών συμφερόντων που λειτουργούν σε βάρος τους.

Η τοπική αυτοδιοίκηση ως αντιπρόσωπος της κρατικής εξουσίας και των προσωπικών συμφερόντων, έτσι όπως λειτουργεί, καταργεί τη δημοκρατία και θέτει τον πολίτη ως υπόχρεο στο πλουτισμό ιδιωτικών επιχειρήσεων, χωρίς να ερωτάται ή να εκφέρει άποψη στα του οίκου του.

Η Άνδρος θέλει και μπορεί να σπάσει την αλυσιδωτή και καταστροφική πορεία της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς. Όλοι ενωμένοι παρεμβαίνουμε στις αποφάσεις των λίγων και ορίζουμε την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκτελεστικό όργανο στις αποφάσεις των πολιτών.

Με την εγγραφή μας οργανώνουμε τη συνεδρίαση και κάνουμε το πρώτο βήμα προς την αληθινή δημοκρατία και τη πρόοδο στα τοπικά ζητήματα. Όσοι συμπολίτες γνωρίζουν πρόσωπα που δεν διαθέτουν ίντερνετ και επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να τους εγγράψουν στη βάση δεδομένων της Ε.Κ.Α. από οποιονδήποτε υπολογιστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου