Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ 2ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

Για δεύτερη φορά οι πολίτες της Άνδρου ανταποκρίθηκαν στο ενωτικό κάλεσμα της Ε.Κ.Α. εκφράζοντας την ευχαρίστηση τους στη προσπάθεια που κάνουμε για διαρκή ενημέρωση.

Η Ενωμένη Κοινωνία Άνδρου (Ε.Κ.Α.) δείχνει να αυξάνεται, και η φωνή της Άνδρου να δυναμώνει στα αυτιά της βαρήκοης αυτοδιοίκησης που επιμένει να χαράζει τη δική της ρότα αγνοώντας τη τοπική κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες του τόπου.

Να σημειωθεί ότι στο 1:02:12 παρενέβη ο αντιδήμαρχος Υδρούσας κ. Μαγουλας ο οποίος προσπάθησε να  διασπάσει την ενωτική σύμπραξη με αοριστολογίες και ψέμματα και έγινε ο περίγελος από συμπολίτες καθώς όλοι καταλάβανε την άστοχη, άκαιρη και βλακώδη παρέμβαση.

Μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Μαλταμπές ο οποίος αποχώρησε μετά από λίγη ώρα, ο κ. Σουσούδης και ο κ. Καπάκης οι οποίοι στο τέλος πήραν το λόγο και χαιρέτησαν κάτω από ενωτικό κλίμα την ημερίδα, έθεσαν τους προβληματισμούς τους για τα καταστροφικά έργα των Περιφερειακών Πάρκων και πήραν μερική θέση στα προβλήματα της σημερινής και αυριανής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου